Bland sammen mel, sukker, kardemomme og gjær i en kjøkkenmaskin som har eltekrok. Kutt så disse strimlene i to, men la de fortsatt sitte sammen på toppen slik som du ser på bildet
Inspirasjonen til disse er hentet fra en av mine favorittblogger Mat På Bordet. Da hun postet sine snurret med høstkrydder tidligere denne uken kunne jeg ikke vente med å forsøke å lage min egen versjon, sukkerfri og bakt på LITT grovere mel så klart
Her har du noe som du og hele familien kan kose dere med gjennom helgen. Dette er myke boller som snurres sammen med et tynt lag vaniljekrem, bærsyltetøy og gjerne noen friske bær i tillegg
Ha eggekremen (som fortsatt er helt rennende) tilbake i kjelen på medium varme. Bland sammen mel, sukker, kardemomme, salt og gjær i en kjøkkenmaskin som har eltekrok
Jeg bruker alltid den samme gjærdeigen som utgangspunkt for diverse bolletyper. Jeg husker at det aller beste da mamma laget disse var mandelfyllet som hadde rent ut på bakeplaten og krystallisert seg
Snurrer med urter og soltørkede tomater(Ca 24 snurrer)1 porsjon fine rundstykker1 pakke philadelphiaost med hvitløk og urter1 lite glass hakkede soltrøkede tomater i olje100 g revet ostLag deigen som i oppskriften og la heve
Tilsett hvetemel litt etter litt til du har en glatt og smidig deig som slipper bollen. De rykker inn i ditt hjem når du har en bakekrise du ikke ser veien ut av, og hjelper deg på vei til at alt fra et barneselskap eller til at kakene til søndagskaffen skal bli så vellykket som mulig
Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.