Om det heter blini eller blinisi flertall verket ikke da russiskpluralisikke er min sterke side. Så lenge den holder seg sånn renner ikkebliniseneinni hverandre
Ikke rennende, men den klistrerseg fortsatt litt fast ikakepinnen når du sjekker kaken imidten. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av LiseFinckenhagen og går under navnet konfektkake
Bruk en slikkepott for å skrape ned sidene og bland igjen. Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftigfjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den besteveien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkeligikkeliker å lage mat
Nå har vi akkurat kommet hjem fra Ado bassenget. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det tilmiddag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
I en annen mindre bolle pisker du sammen melk, egg, creme fraiche og olje fra fetaosten. Jeg vet det er littdramatisk å utbasunere dissemuffinsenetil verdens beste
Når du tar den ut lar du den stå littslik at den får satt seg. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
En slikbløtlegging av korn, gryn og frø gjør de seige, slik at de binderseg lettere ideigen. Jeg ser ingen grunn til å endre noe som helst her, så har rett og slett kopiertinnoppskriftenfraTrines Matblogg
I dag skal jeg friste dere med denne himmelskebrowniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.