Har fått igjennom at vi setter litt fokus på brystkreft på jobben denne måneden. Lagde cupcakes i forbindelse med Rosasløyfe i fjor også, dere kan se dem her
Denne oppskrifta er verken tyrkisk eller norsk, men tar utgangspunkt i den fine smaken sellerirota får når den blir ovnsbak og krydres med frisk za’atar fra Midt-Østen ved servering
Jeg fikk ha trollkremen for meg selv, bærene ble litt i sureste laget for både Thea og paps. Nå har jeg en god porsjon i fryseren, så kan jeg servere det til vaflene en gang - når vi har gjester som liker sure bær
Kjevl ut fondanten til den er glatt, jevn og passe tykk med en non-stick kjevle. De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din etter at du har fylt ut skjemaet. Hver gang vi runder måned tar jeg en titt på statistikken formåneden som gikk
Det er min favoritt-tipp. - Stiv pisk 4 eggehviter- Dryss 250 g sukker - Dryss 1 ts vaniljesukker- Pisk videre til det er veldig stivt- 1 ts bringebær eddik- Tilsett noen dråper konditorfarge til ønsket fargeTa det oppe en sprøytepose og sprøyt det på ett brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca 1,5t - 2 t på 100 grader
Så greia med disse er at man lager en mandelbunn, som man dekker bunnen av muffinsformer (silkonformer) med, steker bunnen, avkjøler bunnen, og velger et fyll som man fyller opp resten av formen med, avkjøler i fryseren slik at man kan poppe de ut, og vips så har man en porsjonskake med et is-aktig fyll
Og etter flere forespørsler, så kommer oppskriften her. Og selvfølgelig måtte vi ha rosa krem på. 3-4ss melis (du bestemmer selv hvor søt du vil ha kremen). 3-4ss melis (du bestemmer selv hvor søt du vil ha kremen)
Tittelen yter ikke retten full rettferdighet, for her er de grønne linsene smaksatt med en slags urte- og sitrondressing som gir det hele en utrolig dybde og friskhet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.