Del agurken i to like store deler og skrap ut med en teskje frøene i midten. Fyll så med det du liker av pålegg og salat og urter og da er det klart for å nytes
Sylteagurkmed dillkroner og hvit pepper. Sylteagurker er sprø og gode rå naturell, men ta nå for alles skyld å kjøp et par ekstra kilo og sylt noen glass
Mens med harde grønnsaker, som gulrøtter, hell laken over mens den er kok-varm. Hvorfor betale dyrt for sylteagurker, når du lager de bedre selv på noen korte minutter
Fyll glasskrukkene medagurk og legg urter og krydder innimellom. Undersøkelser viser at gravide som spiser probiotika og fermentert mat kan få barn med bedre immunforsvar
Sett tett lokk på med en gang. Sylteagurker. Skyll og tørk agurkene. Hell den kald over agurkene. 1 kg sylteagurk, hele (drueagurker) - Jeg brukte vanlige agurker. Legg agurkene i saltlake og la dem ligge 1 døgn. La dem stå 1 uke, sil laken fra, kok den opp, avkjøl og hell den kald over agurkene
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Ha fisk, reker, hakket agurk og finhakket gressløk i suppen og smak den til med litt sukker, evt. Kok opp vann, hvitvin, salt og rekekraften fra glasset med reker
Legg en spiseskje med epler og agurk over og legg på en teskje med rogn over det hele. Det krever bare litt planlegging med laksen ellers er dette stort sett plankekjøring
Oksekebab medagurk og fetasalat. En slikkelig kebab er jo laget av lammekjøtt, men da det kan være litt vanskelig å få tak i lammekjøttdeig, og min stavmikser nok ikke klarer å kværne kjøtt bestemte jeg meg for å lage en variant med karbonadedeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.