Når jeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jegdandererkylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Ha over masse deiligkrydder (og gjerne litt soyasaus. Skjær grønnsakene opp imindrebiter (da går bakeprosessen fortere) og ha dem over i en ildfast form
Og så bruker jeg garn som ikke er så veldigelastisk. Og som annet design så koster dem nokså mye. Disse apene fra Kaj Bojesen er jo bare såååå morsomme
Jeg har siden servert denne retten tilforskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middagtil broren minogfamilien hans for en stund tilbake
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (ogriktig tror jeg) at jegjeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
) For dere som ikke har tid, vet hvor eller mangler lyst til å reise på blåbær tur, kan dere fortsatt få den skikkelig gode blåbærsmaken av norsk blåbær, Valldal som har de beste norske jordbærene har også laget en fantastisk blåbærsaft, virkelig å anbefale
Har du en god blender, er denne oppskriften enklere enn du kan ane. Sånn som nå dro vi på en liten tur som ikke var planlagt, ogjeg måtte bare legge det tilside
Så langt er de visstbare å få kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av derevil ryktet om disseformidable pølsene spre seg som ildi tørt gress, og snart er de foran nesen din
Deretter helte jeg gryten over osten ogtil slutt enda mer fersk oregano. Vi var bla på en fantastisk restaurant i Athen dervi først fikk servert maze – greske småretter
Da er det bare å la biffenehvilelitt, dander på talerknene og det blir et herremåltid. iRåblåbiffoppskriften) oglitt surret champignon (forsvant på bildene, men den er der)
Først fikkMeredith se bloggen (synligbegeistret) - dernest ble hun inviterti smakeselskapet. «Jeg glemte helt at melet skulle vært rørt SAMMEN med smøret og sukkeret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.