Når jeg var lita ville jeg alltid at mamma skulle bake denne kaken til meg når vi skulle feire noe. 2014 kl. Jeg lager alltid 2 når jeg først er i gang. Fromasjen lager du enkelt ved å koke opp 2 dl vann og bland inn 1 pk gele. 2014 kl. 2 dl vann. 2014 kl
Mamma's banankake. 2012 kl. 23. - 250g sukker- 250g hvetemel- 1,5 ss vaniljesukker- 3/4 ss bakepulver- 1 ts natron- 3/4 dl smeltet margarin- 1dl melk- 2 moste bananer. Sett ovnen på 200 grader. Når alt er blandet, hell det over i 1 rundform, eller 2 brødformer. 2012 kl. 23. 2012 kl. 23. 2012 kl. 23
I dag bakte mamma en veldig god eplekake. 1 1/2 dl melk. 4 1/2 dl mel. 21/2 ts bakepulver. Hell røren i en smurt rund form, 24 cm i diameter. 28. 2014 kl. 1 1/2 dl melk. 4 1/2 dl mel. 21/2 ts bakepulver
Denne kaken har mamma bakt siden jeg var liten, og den smaker alltid like godt. 2 dl sukker. 2 egg. Hell røren over i en rundt, smurt form (25 cm). Dytt eplebitene ned i røren, stekes på 175-200 grader i ca 30-45 min (avhengig av ovn). 2 dl sukker. 2 egg
Denne oppskriften har jeg arvet fra mamma. 2016 kl. 1 kg hvetemel 100 gram margarin 4 dl melk 3 dl vann 50 gram gjær 1 ts salt 2 ts sukker. - Stek i ovnen på 250 grader i 12 til 15 minutter. 2016 kl. 2016 kl. 2016 kl
I mens storesøster er på klassefest er Villik’en hjemme med mamma’n sin. Mamma’n har fått tittel verdens beste mamma i dag for hun har bakt skillingsboller
Idag er det 1. desember og jeg kjenner julestemningen sniker seg innpå meg. Jeg har eksamen om to dager og burde egentlig lese til den, men det fristet mer å bake boller
Mammas Fiskekaker. 1/2 kg fersk fisk, lyr/hyse/sei (denne gangen ble det lyr på meg). 2 ts salt. 1/2 ts pepper. 1/2 ts muskat. 1/2 ss hvetemel/speltmel. 1/2 ss potetmel. ca 2,5 dl melk (gjerne hel-melk). Ha i foodprocessor med 2 ts salt. på 2). Når alt er i kjørte jeg den såvidt litt på 2. En produktiv helg på hytta resulterte, for mitt vedkommende, i 100 fiskekaker og 25 fiskeboller. #fiskekaker #fisk #hjemmelaget #oppskrift #fiskeboller #middag 1/2 kg fersk fisk, lyr/hyse/sei (denne gangen ble det lyr på meg). 2 ts salt. 1/2 ts pepper. 1/2 ts muskat. 1/2 ss hvetemel/speltmel. 1/2 ss potetmel. ca 2,5 dl melk (gjerne hel-melk)
Denne "gulkaka" brukte mamma å lage , og den liker jeg veldig godt. ) Mamma døde av kreft i -07, så jeg liker å bruke hennes oppskrifter innimellom. 200 gr melis. Kan lønne seg og dele marengsmassen i 2. Hell røren oppi en 24 cm kakeform som er kledd med bakepapir i bunnen. 1 1/2 dl kremfløte. 200 gr melis. 1 1/2 dl kremfløte
Mammas mandelbunn har været en gjenganger i familiebesøkene opp gjennom årene. 200 gram Mandelmel. 200 gram Sukker. 2 Egg. 1/2 teskjee Bakepulver. 2 dl Pisket kremfløte. 2. Jeg brukte en 20 cm form. Bruk gjerne en 24 cm form. Related 200 gram Mandelmel. 200 gram Sukker. 2 Egg. 2 dl Pisket kremfløte. 2. Jeg brukte en 20 cm form. Bruk gjerne en 24 cm form
Jo lengre denne gryten får stå og trekke, jo mørere blir kjøttet. Du kan med fordel lage den dagen i forveien og bare koke den opp og la den trekke 10 minutter rett før du serverer den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.