125 grams
esker til en pris av 30 kroner Pofiber kan brukes til panering, eller i bakst for å gjøre den saftigere. Egner seg godt til glutenfri baking.
Då har jag lyckats laga minfavorit suksessterte, Grande de lux Du behöver. ChokoladePiskäggvitorna "lett"ett fast skumm och blanda inmelis och mandlarna
Nyttfavorittilbehør på grillen - blomkål iskiver. Denne er salig enkel - og smaker utrolig godt. La de ligge noen minutter, før de grilles hardt på direkte varme
TVP står for Teksturert VegetabilsProtein og er laget av avfettet soyamel. Soyamelet er det som blirigjen etter produksjon av soyaolje,og jeg er stor fan av å ikke kaste mat
Det er noe så veldigdeilig og friskt med et nytt år. Forventningentil hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
Nyttfavorittsnacks. For ca en ukes tidsiden var jeg innom bloggen tilLinda Stuhaug. Jeg er der ofte for å finneinspirasjontil mat, og jeg fant det helligeinnlegget om speltlomper
Godt nytt år til alle mine gamle og nye lesere. Selv har jeg planer om å lage helstekt and for første gang i kveld, men jeg er litt sent ute, så det spørs om det fortsatt er å få tak i
Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blirmaling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, littdiverse småplukk
Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her iTrondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jeg utnytte før vinter-kuldenplutselig melder sin ankomst for fullt
Vår erfaring er at produkter merket med spor av hvete eller andre glutenholdigeingredienser kan brukes av de aller fleste med cøliakifordi spormengdene er svært små og langt under grenseverdiene som gjelder
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Nyttårsaften nærmer seg, og det er på tide å planlegge menyen. Noen av hovedråvarene har vært planlagt litt over tid, mens andre har kommet mer tilfeldigtil
Jeg har nemlig funnet et nyttfavorittbrød – ja, jeg spiser brød som er tilpassetmitt kosthold iblant – som inneholder mandler, solsikke- og gresskarfrø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.