EN ANNEN MÅTE Å GJØRE DET PÅ SLIK AT MAN FÅR EN TØRRERE GRATENG. Jeg liker denne varianten bedre enn den som kommer som en tykk fløtesaus med poteter i og litt ost i sausen
Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele
Ikke la sommeren være din unskyldning til å skeie ut. Siden jeg ikke er på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
Nå er det på høy tid med en titt på noen de nye produktene. Hei hopp. Riktig god Tirsdag. Jeg bestiller pakker på Iherb hele tiden, mye oftere enn jeg får vist frem godsakene her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.