Nå er det på høy tid med en titt på noen de nye produktene. Hei hopp. Riktig god Tirsdag. Jeg bestiller pakker på Iherb hele tiden, mye oftere enn jeg får vist frem godsakene her
Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele
TVP står for Teksturert Vegetabils Protein og er laget av avfettet soyamel. Soyamelet er det som blir igjen etter produksjon av soyaolje,og jeg er stor fan av å ikke kaste mat
Speltlompepizza er herved kåret til min nye favorittpizza. Noen som har smakt dette. Det tok svært kort tid å gjøre i stand og jeg innrømmer at jeg også måtte ha det til middag dagen når jeg først prøvde dette
Mine gamle favorittknekkebrød kan du lese om her. Nå har jeg derimot fått en ny favoritt. Disse er litt mer arbeidskrevende enn mine gamle favoritter, men så fulle av spennende smak at de er verdt det ekstra arbeidet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.