Legg vårrulldeigen, et lag om gangen, på et skjærebrett med et hjørne pekende ned mot deg selv. Vårrullene frityrstekes i varm peanøttolje, til de er knasende gylne og sprø
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprøvårrullermed restaurantbesøk. For det første blir de ikke skikkelig sprø, de blir liksom mer som en våt og seig deig
Ha i krydderet og smak til med sauser. ) #hverdagskos #middag #vårruller #desember #oppskrift. Legg litt fyll i hver lompe, rull sammen og lim igjen med eggehvite
Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker. Skrell en gulrot og skjær med feks en ostehøvel lange remser, del en brokkoli , finhakk en ingefær, skjær i skiver en hodekål og legg i stekepannen
I bunnen av stekeovenen setter du en jerngryte med ca. Hvis det er noe som gjør meg sprø (ha-ha), så er det å finne ut at baguettene jeg laget ble myke som loff
Nå må du frem med lankene og kna massen sammen. Disse kjeksene er bakt med kun 4 ingredienser, og du kan variere i det uendelige. Skru av ovnen, sett døren på gløtt og la de stå i 10 minutter til for å få sprø kjeks
Server med sweet chili saus. Da er hjemmelagde vårruller virkelig verdt å prøve. Vær nøye med å lese bakpå pakningen til rispapiret om den er helt uten hvetemel
Smak til med salt, pepper og chipotle og tilsett soyasaus og sweet chilisaus. Men i dag lagde jeg vårruller for første gang, kjøpte frossen filodeig på A-food market
Smak til med salt eventuelt litt mer soyasaus. Jeg skal lage vårruller i dag og jeg har funnet frem en av de første oppskriftene jeg publiserte her på bloggen
Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiske vårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
Når alle er pakket, sett på stekeplate og ha stekepanna halvfull med raps eller solsikkeolje. Jeg pleier å servere de sammen med ris og sweet chilisaus 2 pk filodeig
før du begynner med friteringen legger du en rist ved siden av gryten, og legg et tykt lag med tørkepapir på risten hvor du legger de ferdigfriterte vårrullene på sånn at fettet får renne av, sånn at de holder seg sprø og ikke blir mye
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.