å varme i mikroen før den spises. God onsdag ♥ Tenkte å stikke innom å legge igjen et lite tips før jeg hiver påmeg treningsklærne og drar av sted for å spille squash med Ragnhild
Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og min strikkefasthet ble de for store for mine hender
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Idag lager jeg eggedosis med en ny vri som gjør den mer frisk på smak
Men er usikker på opphavet og må muligens slette det om dette viser seg å være copyright på. Synes det blir finere når putetrekket ligger fast og fint rundt innerputa
De blir ofte omtalt som “forgotten cookies”, og i noen tilfeller blir de tilsatt diverse smaker. Her kommer noentips som kanskje kan hjelpe deg på veien
Denne desserten er kjempegod, geleen er sukkerfri og er toppet med bær og Zero vaniljesaus. Noe som passer bra for oss med en diabetiker i hus, eller for de som ønsker å kutte ned på sukkerinntaket
Skjær svinefilet i mindre terninger og ha i en kjele sammen med grovhakket rødløk og purreløk, surr alt sammen til løken blir litt mykere og kjøttet har fått en fin farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.