Ha i olivenolje og ris. Vårens første salatblader, første deilige asparges, feves bønner og reddiker. 2 ss god olivenolje. 50 gram parmesanost. 2 ss god olivenolje. 50 gram parmesanost
no-mat. Mascarponekrem til vårens desserter. Holder seg fint i kjøleskap noen dager. Og den passer til det meste av vårens fristelser,det være seg bærkompotter, bløtkake, rabarbra, jordbær, fruktsalat, formkake osv
SERVER MED NOEN FRISKE BÆR I SUPPEN SAMMEN MED VANILJEIS. Disse har jeg tenkt å del utover våren på Trøffelhelt, men først jordbær og rabarbrasuppe med vanilije is
DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ. Det er nok derfor jeg hittil har gått en tur i min veldrevne sentrums Menybutikk, kjøpt de ferdige produktene de har
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.