I tillegg er det viktig at alle ingrediensene er romtempererte, for røren kan lett skille seg. Dette er min favorittostekake, den er kremete, og med en utrolig god og crispy kjeksbunn
I og med at den inneholder poteter i stedet foraubergine, kaller jeg den heller for potetgrateng. Her om dagen lagde jeg en av de første middagene som ble publisert på bloggen, nemlig den fornorskede versjonen av moussaka
Smør til steking. Hvorfor det heter New York-sandwich vet jeg faktisk ikke. Varmt ostesmørbrød smaker helt supert, dette smørbrødet her er litt annerledes enn de varme smørbrødene jeg vanligvis lager, men det var skikkelig godt og det var et raskt måltid å lage
Etter mine mange turer til New York har jeg fått øynene opp forNew York-style bagels. På nasjonaldagen er det kanskje greit å la hvitløken og løken ligge, i hvert fall frem til lunsj, men etter minmening må i hvert fall et lite dryss av salt til for å gjøre bagelsen perfekt
I dag var jeg endelig tilbake og trente med Ole, min trener på driv. Du lærer øvelser med riktig teknikk, det gir økt motivasjon og treningen er spesialtilpasset deg
Ha bakepapir i bunnen av en springform og smør med smør over bunnen og kantene. New York Cheesecake er desidert min favorittkake – mektig, kremete, fyldig og god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.