Tradisjonell søndagsmiddag med vri, men kan også brukes midt i uken. Det er en mengde ting som går sammen med denne formen for koteletter, men denne gangen valgte jeg kålstuing
Krydre kotelettene med salt oggrønn pepper. Vi serverte med gulrøtter og bønne. Hanne gjør et tappert forsøk på å glemme at halsen føles som sandpapir, og håper at det hele er over til i morgen
Squashspagetti er noe jeg lager jevnlig, det er jo en " genial oppfinnelse ", den kan spises rå eller du kan frese den litt i panna før du blander medsausog det du måtte ønske
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet sausmed spinat og basilikum ღ
Hell over grønnsakspastaenog server gjerne med cherrytomater, frø og ferske basilikum. Derfor er det fantastisk å kunne bytte ut hvetepastaen med ferske grønnsaker formet som spaghetti
Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges oggrønnsaus. Server fisken med kokte nypoteter og asparges eller andre gode grønnsaker
Rynt gjerne med chili. Legg deretter på grønnsakerog poteter. Del brødskiven i to, legg den ene delen på tallerkenen og legg på hamburger, sauseneog til slutt den andre delen av brødskiven over
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, ogdermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør til sausen får ønsket farge
ravigoté) er en fransk, gulfarget saus bestående av sennep, grønne urter/krydderblanding og hvitløk. Koteletter, løk og sopp -og en herlig saus av ravigotte og kremfløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.