Deilig nøttekakemed krem og søte jordbær. Andre festkakerNøttekaker. Det spesielle med nøttebunnene er at de lages med vaniljekrempulver i stedet for hvetemel
Her om dagen kom svigers med en pose pærer som hadde blåst ned fra treet. Serveres med is. De var litt for harde til at de kunne spises, så da ble det hermetiserte pærer
Dette er en deilig og lett kake, der bunnen er laget med mandelmel, mørk kokesjokoladebiter og nøtter/ mandler ( kan utelates ) og som er toppet med en deilig hjemmelaget vaniljekrem
Pærermed After Eight - ja, dette er så enkelt som det kan få blitt, men ikke undervurder smaken. Bruk helst vaniljeis med ekte vanilje, for det smaker best
Kaker med nøtte-/ mandelbunn. Hakk nøttene , og bland dette med mel og bakepulver. Løsne kaKen fra kanten av forma med en skarp kniv,og la kaken stå i kjøleskapet til dagen etter
På en slik dag er det ekstra godt med dessert. Henns oppskrift er med Mozell light. I vår butikk har de ikke småflasker med light, så vi brukte heller Lerums Utan med pære og eple
Server posjerte gråpærermed krem, krokanis eller vaniljekesam. Det er dessverre slik at mange ikke bruker frukten de har så hør gjerne med folk i nabolaget om det kan være interessant å tillate epleslang i bytte mot foredlede varer
Du kan lage en glutenfri paibunn med kikertemel eller bruke en pakke med bixit kjeks som bunn. Nå hadde jeg ekstra pærer og ikke epler i fruktfatet, så jeg innrømmer at det var litt påtvunget og det kan blant annet føre til at nye oppskrifter eller smaker skapes
Dette er en salat med fantastisk smakskombinasjon, søt pære med en smakfull chevreost og redikker sammen med knasende sprø valnøtter og en nydelig dressing
Dette blir riktig så godt å ta frem til vinteren, sammen med en liten klatt iskrem eller en klatt pisket kremfløte og gjerne noen friske bær også - makan til dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.