God Lørdag. Er det noe jeg savner i blant så er det brunosten. Særlig når jeg lager vafler. Noen unngår brunost pga laktose, intoleranse mot myse og kasein, eller fordi de er veganere
Gresk yoghurt skiller seg fra andre yoghurter ved å ha fyldigere og mer kremet konsistens. Ved tradisjonell produksjon av melkeprodukter fra Hellas kom melken i størst grad fra sau og geit
Ketchup er et must nå i grillseongen, og ellers i året for ketchupelskere. Denne oppskriften er lånt fra jord til bord bloggen og smaker helt nydelig, og full av snille bakterier som er supert for fordøyelsen
Jeg elsker gjærbakst, men magen min liker ikke for mye gluten. Ved å tilsette eddik eller sitron og så langtidsheve deigen, brytes fytinsyren i melet ned, næringsstoffene gjøres lettere tilgjengelig og i tillegg blir glutenet lettere fordøyelig
Jeg må først være ærlig og si at jeg har aldri vært en stor majones fan. Jeg kjøper i hvert fall aldri tuber med "ekte majones" basert på soyaolje og krydret med både sukker, fargestoffer, konserveringsmiddel, fortykningsmiddel, og surhetsregulerendemiddel (uff, det var mange midler)
PROTEINBARER MED SUPERMAT - Mat i Farta. 10. 03. 2016 kl. 04. 57 i. Søtt & snacks. Ingen kommentarer. God Morgen. Nå i det siste har jeg vært både her og der for å få trent bra
Jeg er nesten skummelt glad i sennep. Jeg kan spise det til absolutt alt. Nå som det er jul kommer den grove sennepen fra Idun på bordet fordi den har en nostalgisk verdi for meg (og hvem bryr seg om hva jeg spiser disse to ukene uansett), men siden jeg er tilhenger av å lage ting selv var det naturlig å prøve min egen variant i år
Har du laget ost noen gang. Det er lett som bare det og resultatet blir like bra hver gang. Det er ikke akkurat Norvegia eller Camembert jeg lager, men en god kokaost som kan spises nesten med det samme den er ferdig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.