Bland mel, kakao, sukker og salt i en bolle. Smelt smøret og ha i melblandingen. Ha i ett og ett egg. Form flate rundinger av deigen og ha dem på en kledd bakeplate
Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens. Finn frem en liten aluminiumsform eller bruk en liten brødform som du kler med bakepapir
de skal være faste, på kanten av crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Store, mykecookies – sukkerfrie ogmed litt mer fiber og protein. Ellers må jeg minne dere om at vi er godt inn i en ny måned med R i, og som dere kanskje vet er det ekstra viktig med vitamin D (solskinnsvitaminet) i disse høst- og vintermånedene
Store, mykecookies – sukkerfrie ogmed litt mer fiber og protein. Mykecookies var min store last de siste ukene av svangerskapet mitt, og da mener jeg de ekte fra butikken altså
) men bare nesten… Oppskrift how ever, ja den deler jeg med GLEDE. Oppskriften krever litt planlegging på grunn av at deigen må stå kaldt over noen timer, men man kan for eksempel røre sammen på morgenen og bake ut før/etter middag, eller man kan gjøre klart på kvelden og bake ut på morgenen dagen etter
Vi bakte alltid mye med mamma før jul og kakemenn var nok noe av det vi laget mest av. Å lage kakemenn med vår datter vekker gode juleminner fra da jeg var liten
#sjokoladechipcookies #fyltekjeks #turkjeks #godtno #godt. Disse kjeksene er bare helt fantastisk gode, trenger vel ikke nevne at ungene elsker disse, men det gjør jammen vi voksne også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.