Det er så mye mer spennende enn med vanlige brød. Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Det er så mye mer spennende enn med vanlige brød. Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Men ikke for mye. Solen skinte, huset var ryddig, terrassen var endelig klargjort for vår, vårblomstene blomstret på trappen og inne, og påskevennene våre var på vei
Som garnityr har jeg brukt hvit sjokolade som er smeltet og sprøytet ut på et bakepapir. Denne er beregnet til Valentines, men kan selvfølgelig nytes i andre sammenhenger
Den er eksepsjonelt rik på antioksidanter, spesielt flavonoider, som i følge denne studien kan beskytte mot solskader, øke hudens tykkelse og fuktbalanse og gi økt blodsirkulasjon
♥ Økologisk kakaopulver, tilsett litt og litt etter hvor mye sjokoladesmak du vil ha. Jeg eksperimenterte litt på kjøkkenet igår og kom frem til å lage noen nydelige mandelkuler med sjokoladesmak
I mellomtiden finnes det mye god inspirasjon på nettet. De typiske, norske konditorfargene er ikke særlig sterke og tilfører marengsen altfor mye væske
Klem deretter ut så mye vann du klarer. Det fungerer som dip, dressing og pålegg. En av mine beste venner Matthis har et stort talent for fotografi - og for en tid tilbake lagde vi mat sammen
Her har den spredd seg så lystig - litt her og litt der, men for meg gjør det egentlig ikke så mye. så er de veldig bestemte på at det er kun grønnmynte(mentha spicata) som kan brukes til deres berømte Mint Sauce
Pære, knapt moden mango og tropiske hint på smak og alt frisket opp med lekende syre. Typeriktig og moderne sauvignon blanc fra New Zealand som nærmest spretter opp av glasset med masse gress, urter og stikkelsbær på duft
Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.