MUSKELBURGER, slik en ekte vegetarburger skal smake i grillsesongen
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3- åringen spiser muskelburger av hjertens lyst og mener muskelburger er viktig mat før han skal ut å jobbe med gravemaskinen
  • 24 stk 4 dl ferdig bløtlagt og kokt langkornet naturris
  • 2 dl lettkokte økologiske havregryn
  • 1/2 dl solsikkekjerner
  • 2 ss hamp proteinpulver eller spiret brunrisproteinpulver, evt
  • 2 ss kokosmel
  • 2 ss kikertmel
  • 1 grovraspet stor gulrot
  • 1 stor løk eller to små, del i to og deretter i lange strimler og stekt myke i olje på forhånd
  • 1 hel brokkoli med stilk, kokt i 3-4 min
  • 2 ss buljongpulver
  • 2 ss tamari eller soyasaus
  • 2 ss basilikum
  • 1 neve finhakka persille

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.