Siden vi akkurat har lagt november bak oss, faktisk med en del sludd, passer det vel med denne fra Dum Dum Boys, et av Norges beste rockeband gjennom tidene
Resten av vårt juleutvalg kan du finne ved å trykke på bildet. DAGENS KONKURRANSE. DAGENS PREMIE. Vinneren av dagens konkurranse kan se frem til å motta denne lekre julestjernenfra oss i posten
Og nå tenkte jeg det var på tide at jeg sku dele oppskriften med dere også. Ingrid er ei av mine nærmeste venner og når vi hadde grillfest bakte hu en knall-god brownies
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Jeg bestemte meg for å kombinere noe av det jeg kan å lage med sjokolade i en kake. Kaken ble først bakt og testet på noen i familien, og den falt godt i smak, dermed var jeg fast bestemt på at dette måtte bli et godt valg
Vi lagde fiskepanna på en av de første januardagene som kom med et snev av dagslys. Oppskrifta på denne herlige fiskeretten fikk jeg under den lille uhøytidelige konkurransen “Ønsker meg din middagsoppskrift” tidligere i høst
Bland halvparten av melket med krydderet og rør dette inn i væsken. Mønsteret til huset bør lages i kartong i den størrelsen man ønsker (se link med mønster)
Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Torsk med guacamole og søtpotetmos. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Du får heller ikke sjansen til å vinne noe hver dag. Jeg har ikke sett poenget med adventskalendere for henne i tidligere år, men nå tror jeg hun kan få noe ut av det
Jeg startet dagenmed å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
dagermed LCHF-kosthold. "Spis gjerne tørre kjeks, loff, epler og annen frukt, puffet ris med melk, paste/spagetti kavring, drops" og man skal unngå "fettrik mat"
I går var en veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Pensle kantene med egg (haha, husk det, ref dagens episode ) før du legger den andre delen oppå, så unngår du at de sklir fra hverandre når de skal kokes
Jeg har jo vært rimelig svær i kjeften ved å kalle meg smaksgeni på TV (jeg har lært, aldri mer snakke først og tenke etterpå … ), takk og lov at jeg ikke dreit meg helt ut, hahahaha
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.