Sidenvi akkurat har lagt november bak oss, faktiskmed en del sludd, passer det vel med denne fra Dum Dum Boys, et av Norges beste rockeband gjennom tidene
termin. Eg har kjøpt littmeir babyull frå Dale Garn, og nokre supersøte. Legg merke til knappane. Her er det nedtelling for supertantene, for om 109 dagar er det
Medgårsdagens og dagens «taler» fra Monica, hvor hun sier. Idag skulle det avgjøres. Jeg bakte og jeg bakte for å finne ut hvilken kake jeg skulle lage, og i første omgang var planen å lage en kake med ostemousse
Hun brukte selvsagt gammeldags krumkakejern på komfyren. De er myke med det samme, og kan lett formes til kremmerhus ved hjelp av en kjegleformet pinne som ofte følger med krumkakejernet, eller du kan legge dem i en kopp
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftedefåreningermed full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Den holder noen dageri kjøleskap, så man trenger ikke bruke alt på en gang. Dersom den ikke skal brukes med det samme, pakk den godt inniplastfolie og legg i kjøleskap
Endelig har jeg kommet til den sistedageni denne runden med PSMF. Jeg satser på å kjøre vedlikehold resten av juli og hele august, og så starte en ny runde med PSMF i begynnelsen av september
Er det noe som hører julen til, så er det medisterkaker. Jeg har laget en sunnere versjon av disse. Server gjerne med rødkål, kålrotstappe, poteter og grønnsaker
dagermed LCHF-kosthold. "Spis gjerne tørre kjeks, loff, epler og annen frukt, puffet rismed melk, paste/spagettikavring, drops" og man skal unngå "fettrik mat"
I går var en veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikkveldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Pensle kantene med egg (haha, husk det, ref dagensepisode ) før du legger den andre delen oppå, så unngår du at de sklir fra hverandre når de skal kokes
Jeg burde helt klart spise mer lavkarbo-vennlige grønnsaker og nøtter enn det jeg gjør nå om dagen, men jeg er faktisk for mett til å supplere med dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.