Mange har en drøm om å lage den perfekte pommesfrites hjemme på sitt eget kjøkken - så også jeg. Nå skal de perfekte pommesfritesene få finishen - poteter som er knasende sprø utenpå, og luftigmyke inni
Pommesfrites kan lages på en sunnere måte enn den vanlige som er kokt i olje, med denne fremgangsmåten her kan du innimellom spise pommesfrites med god samvittighet, og det er ingen innviklet eller omfangsrik fremgangsmåte, nei da, såre enkelt
Skjær potetene i strimler ala pommesfrites. Når jeg får en hel kasse med økologiske poteter i gave, da må de jo spises selv om jeg egentlig ikke spiser potet til vanlig
pommesfrites. Moulesfrites. pommesfrites. Det er vel ikke noe som er mer fransk enn Moulesfrites. Bortsett fra at Moulesfrites er en belgisk rett og ikke fransk
De valgte pølse og pommesfrites, noe som var veldig greit siden dette er raskt å lage. Vi voksne bestemte oss for å lage en krydderblanding til pommesfritesen,og valgte å poste den på bloggen, da det ble ganske godt
(Til 2)1 nett med blåskjell (ca 1 kilo)2 sjalottløk2 ts olivenolje2 dl tørr hvit vin---4 store poteter2 fedd hvitløkMatoljeSalt og pepper---1 eggeplomme (romtemperert)1 ts dijon sennep1 dl druekjerneoljeRens blåskjellene, skrubb bort belegg på skjellene og fjern skjegget som henger ut langs siden
Tidenes middag – kan man finne et lengre navn på den mon tro. Det er en lang tittel, men fremgangsmåten er veldig enkel – dette lager seg så og si selv i ovnen
I denne retten har jeg valgt å servere lammet sammen med rotgrønnsaker, honning- og soyaglasert rosenkål, pommesfrites de julienne og en sjalott-og sennepsaus med ekstra piff
Meksikansk inspirert biffsnadder med asiatiske smaker, toppet med tradisjonelt biff tilbehør ♫♫ Soyasaus og hoisinsaus har vi tatt varmt imot fra Kina, Pommesfrites kommer opprinnelig fra Belgia og bearnaisesausen er en klassisk fransk saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.