Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
Jeg synes kaken ble veldig søt og fin og ble akkurat slik jeg hadde sett den for meg på forhånd. Jeg liker best å bruke sjokoladekake eller vaniljekake når jeg lager dekorkaker, ettersom de er mer stabile og gjør det lettere å få et pent resultat
Den første kvelden bød Johannes på røkt kolje og gode historier. Ikke akkurat verdens navle, men passe stort tettsted, og sannsynligvis med bedre studentmiljø enn Oslo
Sikt og bland. Smelt margarin og ha melken oppi slik at den til sammen får romtemperatur. Bland så vekselvis melblanding og melk/margarin oppi eggedosisen
Men den som er litt lat og passe smart, fryser ned rabarbraen i mindre biter. For oss vestlendingar, er den fleirårige rabarbraen liksom trøysta når sommaren regnar vekk, og fruktsesongen for eksempel ender opp i sprukne, marketne plommer
Og vet du hvordan du kan plukke ut de beste auberginene fra grønnsaksdisken. Ikke visste man helt hvordan denne nykomlingen i vår del av landet skulle brukes og at meningene om den var delte er kanskje ikke så rart
For den har også mye smak å tilføre. Også metter den godt. Man tror at de første kikertene vokste frem i det som i dag er sør-øst-Tyrkia og siden fønikernes storhetstid noen århundrer før vår nåværende tidsregning startet har de vært en viktig næringskilde for mennesker
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
For vi trenar for å bli sterkare og meir uthalden, gjer vi ikkej. Og kven ynskje det. Karbohydrat, feitt og protein har ein viktig rolle både før og etter trening
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.