Sausen koker du inn med nok creme fraiche til at den tykner litt. ½ boks creme fraiche. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Deretterkokes risen og avkjøles. De fleste av disse ingrediensene fås kjøpt i dagligvarebutikker. Her om dagen var det sushi som sto på menyen hjemme hos oss
Husk, bruker du skrulokk så er de dekket med plast innvendig og tålerikke å legges i stekeovn. Jeg har til og med sett noen spise det som smaksetter til brød med kokt skinke og majones
Jeg blir veldig glad for alle som trykkerliker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikkedeler min kostholdsfiliosofi ellerkjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Skru opp varmen, drypp i eddiken og kokvidere til den har fordampet. Hell i den varme kjøttkraften, legg på lokk og kok ut pannen på lav varme til all kraften har fordampet
Kok til akkaren er mør og sausen har tyknet. Fordommerer som kjent til for å brytes ned, og dette erikke mitt første forsøk med Akkar, men dette ble slett ikke dumt
Ikke la sommeren være din unskyldning til å skeie ut. Håper og tror at jeg vil ligge jevnt i kg og cm. Siden jeg ikkeer på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
De fleste vet at man bør spise godt med grønnsaker, frukt og bær. banan, avokado, spinat og bær. Med noen enkle knep kan man fort øke inntaket av grønnsaker, frukt og bær
TwitterFacebookGoogleLike this. Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikkeliker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Stek det på god varme i melange, krydre med salt og pepper og kok ut panna med litt av kraften du har kokt opp etterhver steking
Salt tas i rett før du serverer, dvs når grøten ikkekokerlenger. Herkommer en skikkelig god grøtoppskrift, som er bra for solar plexus-chakra og ikke gir så høyt blodsukker, men alt er relativt
Jeg stekte først sjokolademakronene, og siden de er brune, la jeg ikkemerke til at de "fikk farge". Lars Lian bruker hvit sjokolade, fløte og smør i sitt fyll - ganache - det høres veldig godt ut, men denne gangen valgte jeg å lage en smørkrem
Kanelkakene fra Lise er bakt, det erkaker som er gode å spise hele året og som barn og voksneallerede nesten har prøvesmakt opp, så jeg må kanskje i gang med en ny runde
Dette var dagen da siste Godt Levert-boks ble pakket ut på kjøkkenbenken, og etter en litt turbulent start, rullet retten trygt på plass ved hjelp av kjøreplanen fra Ole Martin Alfsen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.