Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Et nytt Fjeldborg-innlegg er nå å finne på Jotuns blogg, Lady Inspirasjonsblogg. Denne gangen deler jeg en julefavoritt, som er lettlaget og veeeldig god, nemlig hjemmelagede "mozartkuler"
Indisk-inpirert lam i yoghurtmarinade. Lam i yoghurt marinadeAv Arvid Nornes. Del chillien på langs, ta ut frøene og finhakk denHa yogurten i en bolle (denne må være stor nok til alt, inkludert kjøttet)
De heter cuolottes og er møre og lekre. De ble brunet i varm panne, krydret godt med salt, pepper, fersk finhakket hvitløk og overrislet med saften av en halv sitron
Marinade til lammekjøttet gjør det ikke noe dårligere, heller tvert imot. Urter og olje i mikser til en jevn grøt, pensle dette på begge sider av kotelettene og grill/stek dem på begge sider i ca 3 min
Många såg säkert Tina Nordströms program när hon gjorde just denna rätt och flera med mig blev säkert sugna på att testa, men det kräver sin planering då det tar lite tid i ugnen
Vel i dag fikk jeg kjøpt skavet lammekjøtt, og da var det bare å sette i gang å lage kebab. Av en eller anne grunn har jeg en stor skepsis til kebabsjapper, og sansynligvis er det kun i hode mitt
Jeg måtte google litt å få litt forståelse på hva som er hva er, En pattegris er en gris som taes fra moren få uker etter fødsel, og lammene blir født på våren og tatt til slakt på høsten, Er det så gale da
Suppe er lettvint og enkel mat som kan lages dagen i forveien og varmes opp når familien kommer hjem og skal ha middag i full fart, ingen behøver å vente på maten når suppen er laget på forhånd, den er ferdig mens bordet dekkes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.