Bløtleggingen gjør atkorn og frø binder seg bedre. Juster med mel til deigen blank og ikke klissete. Pensle brødene med vann og strø på litt frø, kjerner og gryn
Elt rosinene inn i deigen, og form deigemnene til tre runde julebrød. Legg de to runde brødene på et brett med bakepapir i hvert sitt hjørne, og det tredje brødet på et annet stekebrett
I dag arrangerte jeg siste Sunt og søtt kurs på denne siden av sommerferien. I mitt kjøkkenskap. Alle kursene jeg har holdt siden nyttår har hvert fulle og tilbakemeldingene gode
Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen. Setter utroolig stor pris på det, og det gjør meg virkelig motivert til å fortsette
JapanFoto er en del dyrere, men selve boken føltes litt dyrere også, hvis man kan si det. Sidene var tykkere, og det var også en mulighet for å velge matt print, noe jeg må si jeg liker absolutt bedre
jeg er klar for en ny dag, spennende møte og ikke minst masse jobb og trening. Men før alt dette er det ingenting som slår en god, mettende og næringsrik frokost, for jeg er en skikkelig frokost jente
Er flere som har spurt om det, og mange som spør på e-post også, så er litt enklere om jeg bare kan henvise alle hit da så slipper jeg å skrive det om igjen og om igjen
Start med å male mandlene, ha så egg, rømme,fiberhsuk og olje i en bolle og mos sammen med en stavmikser til en glatt røre, la stå og svelle et par minutter
Her skal jeg skrive om mitt første møte og døgnet som fulgte. Thermomix - selve ordet får kokker av alle nivåer, fra hobbynivå til proffer med stjerner i Michellin-guiden, til å sikle og folk flest til å se ut som spørsmålstegn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.