I dag skriver jeg altså mitt aller første innlegg på min egen blogg. Bildene er ikke tatt fra mitt Canoon Camera 600D, derfor er det en dårlig bildekvalitet
Brød. Mittførste briochebrød. Published on. 01. oktober 2015. 0 comments. Hallo dere. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Jeg elsker i alle fall en god kurvfest eller "potluck" som vi kaller det hjemme, for her får man sjansen å dele sine favoritt matretter samt smake på mangfoldet av andre hjemmelaget fortreffeligheter (og ikke minst at denne partymodellen er mye enklere for vertinnen
PÅ EN MERKELIG MÅTE ER DUFTEN AV VARM HVETEDEIG SYNONYMT MED JULESTEMNING FOR MEG. Hver julaftens tidlig morgen setter jeg en liten hvetedeig smekk full av rosiner
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Tid. 5,5 timer. Antall. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha
Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Her er alt du trenger for å lage en førstegangsfermentering. Husk at kefirkorn som har vært i dvale, kan trenger litt tid for å komme igang, dvs at de første par fermenteringene kan gå litt saktere og kefiren blir ikke så potent
Kjøp granateplesirup uten andre ingredienser i ingredienslisten om du får tak i det (jeg har sett det hos større spesialforhandlere i Oslo), og unngå i det minste de som ikke har granateple som første ingrediens om du kan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.