Denne oppskrifta på oksegryte putrer for segselv, mens du tar søndagsturen. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
Det jobbes med nytt bloggdesign, så om bloggen oppfører seglitt merkelig i kveld og i morgen så beklager jeg det, men resulatet blir tilslutt veldig bra
Det eneste du trenger å gjøre, er å hakke litt grønnsaker. Gratengen lagersegselv i ovnen. Jeg lagde tacokrydder selv, etter denne oppskriften fra klikk
Denne grøten er blitt en frokostfavoritt her hjemme hos oss. Kjøleskapgrøt - overnight oats som den også kalles - er en sunn og god frokosttrend, og det beste med denne grøten er at den både smaker godt og «lagersegselv»
Saltekjeks hører med til sene sommerkvelder hvor en kan kose seg med kjeks, ost og vin. Pensle over med litt olivenolje og dryss salt over eventuelt ha annen smaks-topping på
Jeg liker veldig godt byggrynlunsj og kjøper det ofte på butikken, men dette er veldig enkelt å lage selv, og da slipper du samtidig alle tilsetningsstoffene
Er du så heldig å finne noe uten de to tingene, så har det jaggu meg melkeprodukter i seg. I ovnen blir de magrere, men de kan bli litt tørre, særlig om du lager kjøttboller av magert kjøtt som kylling
Vil du ha litt tykkere knekkebrød, bruker du to brett. Jeg vet at det er mange av dere som også liker å ha pålegget på disse sprø godsakene, og det er jo så enkelt å lage selv
Smak til med litt lønnesirup eller noen flere dadler hvis du vil ha den søtere. I motsetning til isen fra butikken, så inneholder disse massevis av næringsstoffer, og så er de superenkle å lage
Det skal dekke bunnen akkurat for dette blir penest når det er litt stramt. Det blir penest hvis dette også blir litt stramt, så prøv på glasset flere ganger, trekk godt oppover og når du føler at det sitter OK så begynner du på fastmaskene – her må du teste litt hvor mange du trenger, men jeg har sett at for det meste kommer jeg bra ut med *1 i staven, 2 i luftmaskebuen, 1 i stavven, 1 i luftmaskebuen* Repeter fra * til * ut omgangen, da har du litt trangere åpning
Her svir det seg så rør godt. Tilbereding tar litt tid, men det er verdt det. Når jeg lager bitter marmelade har jeg ca halvt om halvt med bitre appelsiner (en egen type de kan bestille inn på Meny, i hvertfall)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.