Som har deilige minner fra mammas hønsesuppe og fryktinngytende fortellinger om oldemors hønseslakt. Brun høna på hver side før du tilsetter resten av ingrediensene – bortsett fra basillikumen
annet havreflarn og pepperkaker til jul. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men rikt med sødme
Nytt styrkeprogram. 17. 11. 2015 kl. 18. 27 i. 30 dager. Ingen kommentarer. Hei og god ettermiddag. Jeg har slengt meg på sofaen for å lese litt etter arbiedsdagen og trening
Vi gleder oss til å ta fatt på deg. og nå er det helt år igjen til neste gang. Velkommen 2013. ). Og takk for at vi fikk en så fin start på årets første dag med BLÅ HIMMEL OG SOL
Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen. Setter utroolig stor pris på det, og det gjør meg virkelig motivert til å fortsette
Gleder meg til et nytt år sammen med dere. Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
For ca en ukes tid siden var jeg innom bloggen til Linda Stuhaug. Nytt favorittsnacks. Jeg er der ofte for å finne inspirasjon til mat, og jeg fant det hellige innlegget om speltlomper
) Jeg har hatt en fin og koselig jul, men det er også godt når hverdagen er tilbake. Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blir maling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, litt diverse småplukk
Senere i dag går turen til Ikea hvor jeg skal se på litt diverse interiør til rommet. Jeg skal selvfølgelig passe mye bedre på til neste gang, for dette er ikke noe jeg støtter
Temperaturen varierer jo sånn fra dag til dag nå. Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her i Trondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jeg utnytte før vinter-kulden plutselig melder sin ankomst for fullt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.