Lavkarbo minipavlova. 08. 2017 kl. 12. 14 i. desserter. Ingen kommentarer. Hei. Jeg hadde 3 eggehviter igjen etter vaniljeis-lagingen på søndagen, og siden jeg ikke er for å kaste mat kom jeg på at jeg kunne lage minipavlova med eggehvitene
Sukkerfri minipavlova til 17. mai. 12. 05. 2017 kl. 19. 47 i. mat. Ingen kommentarer. Hei. Disse minipavlovaene er sukkerfri og smakte helt nydelig sammen med krem og friske bær
DESSERT WITH A VIEW. Fy søren. Snakk om idyll. Det beste med disse bildene er at de overhodet ikke lyver. Desserten var fantastisk (sitronpai med marengs, krem og karamell) og utsikten og selskapet var over middels flott
Lemoncurd er en frisk og syrlig sitronkrem. Denne oppskriften gir ca 500 ml lemoncurd. Den er nydelig som den er på varme rundstykker, eller som fyll i kaker og muffins
I år bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle ordne i stand noe veldig store greier til 17. mai. Jeg ønsket heller å ha en avslappet grillaften med noen nære venner
Jeg har hatt en ganske lang pause i baking, så da jeg begynte nå har det tatt litt av. En av grunnene til at jeg prøver å la vær er fordi jeg jobber seriøst med å gå ned litt i vekt, de andre handler mer om moral og økonomi
Vi hadde besøk på hytta en helg, og i den forbindelse lagde jeg disse mini pavlovaene som dessert. Det som er viktig å huske på, er at moussen gjør marengsen myk, så ha moussen i ca
#sitron #lemon #sitronkrem #lemoncurd. Lemoncurd. 24. 09. 2014 kl. 18. 16 i. Blogg. 6 kommentarer. Dette er en frisk deilig krem som passer godt til fyll i kaker, cupcakes, paier osv
Brownies with Fruits and Nuts. Hei alle sammen, og velkommen til en ny dag på passion4baking. com. Håper dere har det bra og at dere nyter av de deilige høstdagene
Disse kjeksene er virkelig helt fantastiske. Utrolig godt med vaniljesmaken kombinert med ripsgeléen. De kan selvfølgelig også lages med noe annet en ripsgelé
It was my favorite dish after a hard evening training with alpine in the hills. She used to make this dish with minced fish, but I think this dish deserves the flavor from the dry salted cod
Kjøttkaker - typisk norsk. Vanligvis akkompagnert av brun saus, poteter og erte- eller kålstuing. Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldes variant
Nå er det lenge siden jeg la ut noe her, og det er ikke fordi jeg ikke jobber ute på kjøkkenet, men fordi jeg har brukt en del oppskrifter jeg har lagt ut før, eller fordi ting ikke har blitt helt som de skulle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.