Disse minipavlovaene er sukkerfri og smakte helt nydelig sammen med krem og friske bær. Jeg har funnet inspirasjon for denne oppskriften hos Diabetesforbundet som har mange gode oppskrifter for de med og uten diabetes
På toppen passer det veldig godt medbær. Gratulerer med dagen alle sammen. Friske bær hadde selvsagt gjort det enda bedre, men vi hadde litt frosne bær i fryseren som fungerte nesten like godt
Pynt med de bærene du ønsker. bær etter ønske (jeg brukte jordbær, blåbær, bringebær og pasjonsfrukt). Legg en stor skje krem på hver bunn, og fordel bærene raust over hver kake
Så når jeg nå kom hjem følte jeg at jeg fortjente en liten belønning for strevet, og valget falt på et stort glass med vaniljeskyr, cottage cheese, granola, blåbær og jordbær
Rør til slutt bringebæreddiken forsiktig inn med slikkepott. Resten av marengsen has også i en sprøytepose, gjerne med en tipp som gir mønster til kantene
Fordel bær i to dessertskåler. Hell den varme sausen over bærne. 300 gram bær (vi brukte bringebær, blåbær og jordbær). 300 gram bær (vi brukte bringebær, blåbær og jordbær)
Rens bærene og vend dem i sukker. Ha bærene i små porsjonsglass og hell over den lune sjokoladesausen. Hell blandingen ut på et stekebrett med bakepapir og rist den ved 190°C i ca
I dag rørte jeg bare bærene lett sammen,mest bringebær, sammen med litt rips og jordbær. Bringebærene bugner i min hage,jeg finner fremdeles rips og sporadiske jordbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.