Det var min første starter. Jeg syntes heller ikke at jeg var den adelige starteren verdig, glemte stadig å mate den, brødene ble kompakte, rå og jeg tror mindreverdighetskomplekset mitt ble overført til melkesyrebakteriene slik at de ble helt handlingslammet
Det var min første starter. Tre vakre surdeigsbrød blir til. Jeg syntes heller ikke at jeg var den adelige starteren verdig, glemte stadig å mate den, brødene ble kompakte, rå og jeg tror mindreverdighetskomplekset mitt ble overført til melkesyrebakteriene slik at de ble helt handlingslammet
Første gang jeg fikk ceviche var da jeg nesten ble strandet i Panama fordi ingen hadde tenkt på å bekrefte returen min, men hvor jeg endte på business class hjem og med et lekkert fat ceviche istedenfor mystery meat i tomatsaus lengre bak i kabinen
Denne er beregnet til Valentines, men kan selvfølgelig nytes i andre sammenhenger. Dette er den eneste cocktail jeg kjenner til med rødbrus, så jeg må si jeg var litt skeptisk - helt ubegrunnet, den smakte friskt og godt og slettes ikke for søt
Legg gjerne over litt aliminiumsfolie så de holder seg varme. 1 min på hver side på sterk varme,. så de minste 2 min til og de største 3-4 min. La de hvile i 5 min før de skjæres i tykke skiver
Hadde selvsagt ingenting med min svake og lettlurte natur å gjøre. Her er min måte å gjøre det på. NÅR DET I TILLEGG ER EN SMAKSBOMBE, DA BLIR DET SPENNENDE Å SPISE RIBBEDet er mange år siden sist, og kunsten var nesten glemt
Og ikke minst, de er helt glutenfrie. Ballongvisp og kjøkkenmaskin fungerer minst like godt. Jeg har kjøpt mine hos Ultra på Bryn i Oslo, men de kan også bestilles fra nettsteder som Cacas eller Kakeboksen
♥ Jo stivere marengs du pisker, jo mindre vil marengsbunnen flyte utover under steking. ♥ Jo stivere marengs du pisker, jo mindre vil marengsbunnen flyte utover under steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.