Dette er min favorittostekake, den er kremete, og med en utrolig god og crispy kjeksbunn. Den gir en enda mer kremete konsistens, som gjør seg utrolig godt til den sprø bunnen
NewYork Cheesecake er desidert min favorittkake – mektig, kremete, fyldig og god. Under er min sammensetning av ostekakeoppskriften med tips og fremgangsmåte fra hennes youtube video spesielt med tanke på steketid, men med mine små variasjoner
Det er desidert min favorittkake – både når det kommer til smak og konsistens. dekk formen godt med aluminiumsfolie (så ikke noe vann slipper inn) og fyll en dyp langpanne eller stor ildfast form (kakeformen må få plass) med kokende vann så halve kakeformen dekkes
I dag feiret vi svigermor og den eldste svogeren min og da hadde jeg med kake. Jeg har lenge hatt lyst til å lage denne ettersom jeg aldri har laget den før
NewYork Bluebery Cheesecake. 10 min på 185 grader. Stek 40-50 min, dekk til med aliminiumsfolie hvis den begynner å bli brun. Skru av ovnen og la kaken stå i ovnen i 30 min på etter varme
- klem deigen ned i formen med baksiden av en skje og stek i ytterligere fem minutter. Denne helgen skulle vi bestille hotell til sommerens NewYork-tur, og hva passer vel bedre da enn å bake NewYork Cheesecake
Enten du er en kvikk morgenfugl eller elsker å være oppe til sene nattetimer, reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, så finner du noe i NewYork som gjør at besøket ditt blir minneverdig
Jeg har ikke vært på Zabars så jeg har min favoritt og den heter Dean and Deluca. Kjøp en chocolate Babka sa damen bak disken, og ta resten med til Norge
For å unngå at den blir brent oppå, kan du legge over aluminiumsfolie når den begynner å få farge. Pisk ost og kesam til en kremaktig konsistensBland sukker, vaniljesukker og maisenna og bland dette inn i osteblandingen
Tilsett kjøttdeigen ( begge typene) og brun på høy varme, i ca fem minutter. Det er et eller annet med europeisk mat som har fått en amerikansk vri som er veldig tiltalende
Grunnen til at jeg kaller denne retten "a la NewYork" er fordi mannen min laget denne retten i leiligheten som vi leide med utsikt over Manhattan skyline, og oppskriften på denne klassiske sausen er hentet fra NewYork times
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.