Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. mai synes jeg. Slå av ovnen og sett en sleiv i ovnsdøren slik at den står på gløtt
Du kan også ha mindre alkohol, f. Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne. Vær uansett forsiktig når du spiser dette, og gi beskjed til gjestene dine hva du har oppi
Og siden jeg hadde bursdag på mandag, fikk jeg endelig muligheten. Det som ble bakt til bursdagen var Whoopie Pies (skal legge inn oppskrift på disse senere), vafler og kanelsnurrer, i tillegg til Red Velvet-rosekaken
Men, som en del av kjøkkenhobbyen min elsker jeg også å bake og dekorere kaker. Jeg har sydd sammen oppskriften fra flere andre, og ble temmelig fornøyd
De sorte detaljene er sukkerpasta på tube fra Wilton (men fant ikke den runde lille tuppen min, så måtte bruke strjernetupp, og det ble jo ikke like fint, men men
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Jeg brukte litt Yaconsirup oppi min for smakens skyld men det er ikke nødvendig. Mai er en dag med spenning, masse som skjer, helt sikkert en is eller to kombinert med pølser og masse inntrykk for de små
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
også er det noe som faller i veldig god smak hos de minste, i tillegg behøver man ikke være redd for at de små tar for stor bit, for disse smelter nemlig i munnen
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.