06. 12. 2015. Sponset innlegg. YUMMY. Her har du en super oppskrift på myke, deilige lakriskarameller. Jeg bruker søt og ekte rålakrispulver fra Mill & Mortar som er produsert i Sør-Italia og som gir en fantastisk rund og god lakrissmak
Mille blandet eplene med kanel og sukker i en pose – slik det sto i oppskriften. Det er alltid godt med kake – men det er også hyggelig å lage kake sammen med datteren min Mille på 10 år
Vi har prøvd Solaris 2011 til forretten, og Cuvé Bjørn 2009, som er en blanding av Rondo og Leon Millet, til hovedretten. 2009, som er en blanding av Rondo og Leon Millet, til hovedretten
Denne oppskriften er fra vår venn Jeri Denniston’s blog i Arizona, og her er hva hun skriver. “Every family has a favorite recipe for turkey or sides, and ours is no different
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.