Middagstips: Timianmarinerte nakkekoteletter med honningglaserte grønnsaker og potet-/sellerimos!
Rusa på livet!
Rusa på livet!
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss rapsolje 1 ss lime Jeg satte mormor på skrellejobben - som hun gledelig gjorde :) Planen var nemlig å lage selleri- og potetmos. Da må man skrelle og rense poteter og sellerirot, som deretter deles i mindre biter. Ha de i en kjele med vann og la det koke i 5-10 min - kommer litt anpå str på bitene, type poteter og kvailitet på komfyren. Mos rotgrønnsakene og jevn mosen ut med en klatt smø og matfløte (melk). Tilsett salt helt på slutten slutten slik at ikke poetetmosen blir seig! Bruk gjerne litt muskatt i potetmosen, det smaker veldig godt! Jeg valgte i tillegg å lage et brett fylt med ulike grønnsaker gulrot løk sukkererter sellerirot Alle disse er "marinert" med honning, rapsolje, salt og pepper. Disse fikk en 10-15 min på 200grader. Etter at kjøttet var marinert i 20 min var det tid for steking. Dette kan du gjerne gjøre på en varm grill i stede for i panna, men det hadde desverre ikke jeg tilgjengelig. Du skal hvertfall gi de varm stekning i 3-4 min på hver side, men det kommer også her litt an på tykkelsen på kotelettene. La kjøttet hvile litt før servering. Grønnsakene serveres som de er etter steking. Jeg hadde også med noen cerrytomater <3 Se på denne lekre middagen! Man blir jo glad av slikt <3 Håper du lot deg inspirere, og lykke til med kokkeleringen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.