jeg oppdaget nemlig at jeg ikke hadde kremfløte i kjøleskapet ogsiden alle butikkene var stengt i dag så prøvde jeg med gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
For en god stund siden, hadde jeg et innlegg medenenkel makroni og pølse rett. enkelbarnevennlig middag/ Det innlegget har hatt masse besøk, og det er jo koselig at andre har funnet inspirasjon Nå som lillesøster har vært litt dårlig etter fjerning av mandler, har enkel, myk, god ogbarnevennlig mat igjen fått fokus her i huset
Det vart felles frukost på oss, og eg testa ut ny smak med kokosmelk moussen. Eg brukar fullfeitt melk i denne, men skal teste med light og, for å få ein magrare variant, sjølv om eg vil fokusere på å ha feitt inntaket på formiddagen
La jo ut et bilde på fredag av chigrøten jeg hadde med på radio, og i dag får dere oppskriften. Som en ekstra kos hadde jeg blant annet Ombar, min favoritt sjokoladebar, skjært opp i biter på toppensammenmed litt annen snadder
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkeltog raskt å lage og smaker kjempegodt. Denneeggedosisen har enny vri som gjør den litt mindre søt
Legg kål, løk og kjøtt lagvis og hell på med tomater, vin og krydder i en stor kjele. Jeg har laget min egen vri og byttet ut noeningredienser, resultatet ble en kjempehit mums mums
Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkeltog raskt å lage og smaker kjempegodt. Idag lager jeg eggedosis medenny vri som gjør den litt mindre søt
Og for noen dager siden kjøpte jeg en pakke med terteskjell på butikken. nemlig terteskjell fylt med tacokrydret kjøttdeig, revet hvitost, guakemole, rømme og masse deilige grønnsaker til
Her kommer en oppskrift på en dessert med knuste pepperkaker, toppet med krem og eplekompott. Dander på glass med pepperkakesmuler, krem og eplekompott
Jeg lager ofte variasjoner over rotmos til for eksempel pinnekjøtt,røkte pølser eller svineknoke. eks sellerirot sammenmed gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Form som boller og pynt med chiafrø. Lages som vanlige ostepletter, la stå og svelle litt. Kvelds i dag vart ostepletter meden litt annen vri enn vanlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.