Velkomstdrink laget av bror Arild servert med krabbechips. Sang av Gloria med "vakker" dans av Libbe. Indonesisk mat er en av de mest levende og fargerike kjøkken i verden, full av intens smak
) Disse kjøttbollene har jeg laget mange ganger og de er en sikker vinner. Jeg synes det er best med halve tomater, slik at man slipper å bite over en hel tomat og en hel mozzarellabit
Oppskriften er ganske lik som den jeg har delt med dere tidligere her. For å få fondantene super LETT ut av formene smører du de først med et tynt lag smør før du drysser kakaopulver over
Helst med rene hender, eller en potetmoser. en pai fyllt med epler og pyntet med paideiglokk. Også ville jeg anbefalt å spise den med vaniljeis, for da dør man av nytelse
Det gode med å starte med fermentert mat i tillegg til annen sunn og nærende mat til de små, er at de ikke rekker å brytes ned- men bare bygges sterke og motstandsdyktige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.