Man kan lage ChopSuey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
Skåler til forskjellige ingredienser Måleskjeer - sett i lekkre farger her (#annonselenke // bloggklubben) Kniv Skål som tåler varme til kyllingen Panne til buljongen Skjærefjøl
KyllingfiletBrokkoliGulrotstaverRød paprikaSukkererterMinimaisVannkastanjerFast tofu (brukte for første gang her, og den var absolutt ikke nødvendig, kutter ut den neste gang)HønsebuljongMaisennaKrydre med soyasaus, salt og peppermixSkjer kyllingen i biterKok eller stek gulrot og brokkoli
Jeg elsker å spise mat på kinesiske restauranter. Du kan jo velge om du ønsker å bruke helt ferske grønnsaker som du skreller og kutter opp, eller om du kjøper med deg en pose wok grønnsaker- da går det jo veldig raskt å lage denne gode middagen
Stek til grønnsakene er mykere Tilsett kyllingen og la dette stå litt til Server med Jasminris. 4- 500 g kyllingfilet2 ss Maizena maisstivelse2 ss olje til steking1 løk3 gulrøtter1 ss hakket ingefær1 pose dypfryst wok grønnsaker4 vårløk3 dl hønsebuljong1 ss soyasaus1 ss østerssaus Stek først kyllingen i oljen. ) 4- 500 g kyllingfilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.