Kalkunfiletmedfløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider
Stek de i smør på middels varme i en stekepanne med lokk på, til de er møre. Ha gjerne oppi urter, noen biter løk, grønnsaker, og litt smør før du lukker posen
Her har videilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den littsyrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og littrosmarin
Svinefiletmed bakte grønnsaker. Andebryst medtilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Vi fulgte i all hovedsak oppskriftentil Bent Stiansen fra hans veldigfine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du varieremed så mangt av smaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.