Bland gjær i det tørre, og rør det hele sammen til en løs deig som ser omtrent slik ut. Varm ovnen til 225 grader og stek brødene midt i ovnen i 40 minutter
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Varm smør på lav varme i en kjele, og ha sukker tilgjengelig. Tilsett sukker og rør godt. Sett kjelen tilbake på platen og la det stå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter
Mål opp glutenfri havregryn, kvern om til mel ved hjelp av miniblender/kvern. Hell blandingen over i formen, trykk ned med slikkepott, bruk litt tid og form til blandingen så bunnen blir jevn
(Så da kan jeg vel spise en til. evt muffinsformer til å ha bollene i. Sett til side og avkjøl litt. Tilsett vaniljesukker i eggedosisen og hell i den avkjølte sjokoladeblandingen mens du hele tiden rører godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.