Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne bake til bryllupsfesten hans denne helgen, og det var allerede såpass mange andre som skulle bake, at alternativet som stod igjen var marsipankake
P. o. s. t. e. d. n. 1. 6. f. b. r. u. a. 2. 0. 5. y. A. L. i. D. l. K. k. R. p. å. g. m. v. M. j. ,. ø. S. T. h. 4. ½. 3. 8. B. H. V. (. ). -. æ. 9. I. m L. d l. m l. e g
)Smaker av kokkos, vanilje, banan, og deilige smaker du vil fylle den med. Lager du med dobbelporsjon vaniljekrem istedenfor kokkoskrem, kan kaken fint fryses
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Kaka er delt i tre lag, medvaniljekrem, bringebærsyltetøy og krem mellom hvert kakelag. Kaka er dekket med rikelig med krem til slutt, og lagt over marsipan
Stivpisk fløten og kle kaken med et jevnt lag krem. Rør hele tiden med en visp for å unngå klumper. Kjør pistasj og melis i en hurtigmikser til fint mel
Ha på et lag med krem, et lag med syltetøy, noen frosnebær og litt vaniljekrem. Den oppskrifta har jeg delt med dere før, og du finner den i flere størrelser her
Det er pærer til dessert, med sjokoladesaus og krem. Kardemomme ogpærer er en magisk kombinasjon. Men proteinene endrer seg ved oppvarming, så jeg nyter pærene mine stekt i honning og toppet med hakkede mandler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.