– Dypp lakrismarsipan-kulene i bollen med hvit sjokolade, jeg synes det er greit å bruke to gafler siden det da er enklere å få så mye av sjokoladen som mulig til å renne av, før jeg løfter kulene bort på et brett med bakepapir på
Den "tradisjonelle" marsipanen man lager i sunnere stil er gjerne med mandler, sukrinmelis og eggekvitte, men eg ville gjere det i lindastuhaug-stil og slo til med en ingrediens som mange av dere kjenner til, og som gir en fantastisk smak og konsistens i slike oppskrifter
Jeg har fått flere henvendelser om jeg vil dele oppskriften jeg bruker når jeg lager hjemmelaget marsipan, og det er klart jeg vil ♥ Oppskriften har jeg funnet HER, og jeg synes den er helt super
Brownies medmarsipan toppet med sjokolade, ristede hasselnøtter og fingersalt. Det jeg synes er den absolutt beste konfekt er ristede hasselnøttermed mørk sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.