Deretter fylte jeg de med vaniljekrem. Her om dagen bakte jeg noen helt fantastiske vaniljeboller. Etter utbakingen setter jeg de til heving med plast over
Dekk bakebollen med plast og sett til heving ca. Ta tak i hjørnene på firkanten og brett de over vaniljekremen og klem sammen, gjør det samme med de andre to hjørnene og så klemer du sammen de andre fire hjørnene som du får når du har klemt sammen fire hjørner
Har du i godt med fett så er den lett å trille dagen etter. Bare husk at har du 50% hvetemel så hever deigen bedre og er lettere å jobbe med pga gluten
Vaniljeboller lager du enkelt ved å kjevle ut passe tykke rundinger, ha en spiseskje med krem på som på bildet, og pakk kantene godt sammen form som en bolle og sett skjøten på hodet
Rør den ut med en ballongvisp. Når du har smøret i tilslutt, blir deigen smidig og lett å jobbe med. Når deigen er ferdig, kler du bollen med plast og setter til heving på et lunt sted
Vaniljeboller er boller med vaniljekrem inni. 56 vaniljeboller og 60 pizza snurra. Hadde 1 ss vaniljekrem i midten og bretta deigen rund og la bollene oppi muffinsformer med den fine sida opp. 1/2 parten av pizzabollene er med pesto, skinke og ost, andre halvparten med tomatsaus, skinke og ost
Såpass glad i dem ble jeg at de fikk lov til å bli med i andre kokeboka. Fordelen med disse er at du kan variere med smaken på proteinpulveret, det vil si vanilje, sjokolade, jordbær, cappuccino osv
Mini suksessterte medsjokoladetrekk (eller Sarah Bernard med gul krem. Men i tillegg til den klassiske varianten har jeg i år testet en ny vri hvor sjokoladefyll er byttet ut med gult suksesstertekrem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.