Skjær kyllingkjøttet og grønnsakene i strimlerRist cashewnøttene i en tørr panne - sett til sideKok ris etter anvisning på pakkenStek kyllingen og grønnsaker på høy varme i litt olje - ikke ta for mye av gangenNår alt er stekt tilsettes woksausen
300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler. Skjær opp kyllingfilet og stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasaus og 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først. Wok dette i 1-2 minutter og tilsatt sesamoljen til slutt før du woker alt i cirka ett minutt før retten er klar til servering. 300 gram kyllingfilet
Rydding i fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok. Ha olje i en wokpanne, en gryte eller bruk en stor stekepanne
You need (2 porsjoner)1 pose boil in bag villsrisblanding1 kyllingfilet1 glass tomatcurry saus1 gulrot1/3 purre100 g sukkererter5 mellomstore sjapinjonger1 rød paprikasnacs1 gul paprika2 fedd hvitløkHow to. 1 kyllingfilet
Dagens versjon er en wok basert på restene av en fantastisk helstekt kylling vi koste oss med i går, men du kan bruke kjøttrester fra mye forskjellig her
Wok på høy temperatur og senk varmen etterhvert. Kjempegod wok. Her må du egentlig bare ha oppi ønsket mengde, men her er oppskriften på hvordan min ble nå2 kyllingfileter i biter1/2 rød paprika i biter1/2 rød løk i biter1 liten boks vannkastanjer1/2 liten boks bambusskudd1 liten pose Cashew nøtterønsket mengde brokkoli (del dem gjerne i to)2 gulrøtter i skiver1 pose ferdig Wok saus med Lemongrass smak2 ss sweet chili sausVarm opp wok pannen med olje og stek først kyllingen litt før du tilsetter resten. 2 kyllingfileter
Del kyllingen i strimler og stek i litt olje på høy temperatur til nesten ferdig. Kok eggenudlene etter anvisning på pakken og tilsett disse og chop suey sausen til wok'en
Enkel middag og rask å lageJeg strimlet 500 g kyllingfiletstrimlet rødløkdelte opp brokkoliog strimlet gulreøtter500 g tilsammenFreste alt raskt opp, først kyllingen og så grønnsakene
Brun kyllingbitene og legg de til side. Wok er enkelt å lage, godt og ikke minst sunt. Legg kyllingbitene over i gryten og strø over Maizena jevning og rør om
kyllingfond. Varm woken og ha i olje. Var veldig god, men jeg syntes det var litt lite veske så jeg spedde på med 3 dl vann og 1 ss med kyllingfond. 300-400 gram strimelt kjøtt (svin eller kylling). (3 dl vann og 1 ss kyllingfond). 300-400 gram strimelt kjøtt (svin eller kylling). (3 dl vann og 1 ss kyllingfond)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.