Nydelig topping med både salt&søtt. Eg har posta mange oppskrifter på smoothie med næringsrike ingredienser som gjer den til eit komplett måltid, idag er det mango smoothie med nydelige smaker
Visp godt, avkjøl og hell over mangopureén som allerede er avkjølt og har stått i kjøleskapet. MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner). 500 gr mango puré. Varm alt i mikroovn 1,5 min eller raskt i en kjele, avkjøl og bland med mangopure. Relatert MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner)
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Pistasjpynt (til pynten på toppen i midtlommen) En blanding av hakkede pistasjnøtter, hakket hvit sjokolade, hakket twix og hakket sjokolade smelt
En ekte, indisk oppskrift skal dere få av meg i dag - på en supergod og klassisk mango chutney. Mango chutney spises vel mest som tilbehør til indisk mat, men denne mango chutneyen her er også helt fantastisk god til ost
En av de vanligste kombinasjoner med habanero er mango. Mango har en søt og fruktig smak med sitrusaktig undertoner som lokker frem smaken fra en habanero
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Ha pistasjnøtter i en blender og blend til det er finhakket
Innimellom er det godt med frisk juice så her er en frisk mango lemonade. Med den supergode og bruksklare mangopuréen går dette her på null komma niks J
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.