Disse kakene smaker utrolig godt, søte og gode med en frisk smak av sitron. Ingredienser. 200 g finmalte mandler75 g sukrin10 g splendarevet skall av en sitron1 ss bakemiks1 ts bakepulver3 eggehviterBland de malte mandlene, sukrin, splenda, sitronskall, bakemiks og bakepulver i en bolle
Disse sprø kjeksene med malte mandler og sesamfrø er en ny favoritt i knekkebrødkategorien. De er definitivt noe som vil gjøre konseptet "ost og kjeks" til en høydare også for de som ikke spiser mel
ca 15 mandelkjeks2 dl mandler1 dl cashewnøtter, naturell100 gram tørkede svisker50 gram tørkede aprikoser (usvolvede)1/2 ts malt kanel1/2 ts malt kardemomme50 gram romtemperert smør1 ss vannBlend mandler godt til mel, ha så i cashewnøttene og blend dette sammen
Perfekte kjeks til iskrem eller en god kopp kaffe. Lager du iskrem selv får du eggehviter til overs så da er det en fin måte å bruke opp eggehvitene på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.