Oh-la-la-la, denne mandelkaramellen er bare helt utrolig nydelig og den må prøves. Jeg lagde rå sjokolade og fylte de med mandelkaramellen, men man kan like gjerne spise den til absolutt hva man vil, i snacks, kaker og desserter
Disse mandelkaramellene er myke og deilige, og de smelter i munnen akkurat slik fudge skal gjøre. Mandelkaramellene er laget på utradisjonelt vis og er helt uten smør, sukker og fløte, men konsistensen er nesten helt den samme som fudge og avkjølte blir de faste og fine i konistens og trenger ikke sjokoladetrekk for å holde en fin form
Skolda mandlar trengte vi når vi skulle lage mandelkaramell med kvit sjokolade. Nede til venstre ligg det espresso minttrøffel på brettet og tilslutt er det mandelkaramell med kvit sjokolade du ser
La stå til mandelkaramellen har blitt kald og hard. Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt mel, potetmel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.