Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Den passerutmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
For noen dager siden bestemte jeg meg for å prøve ut oppskriften, men med min egen vri. Når jeg var lita ville jeg alltid at mamma skulle bake denne kaken til meg når vi skulle feire noe
Jeg spurte henne om jeg kunne få oppskriften så jeg kunne dele den med dere, og det fikk jeg. I morgen får jeg ikke blogget for da skal jeg på marsipanrosekurs
Denne oppskriften har jeg arvet fra mamma. Ingen kommentarer. Enkle, gode rundstykker. Du trenger. - Ha så opp i gjær, salt, sukker og lunken vann og melk
no leverer teknologien bak ingrids mirakler. ingrid og erunderlagt. Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bildereller annet innhold uten tillatelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.