Mørke sjokoladecookies. Veldig søte og gode, og med en myksjokoladekjerne. ♥ Spray et bakepapir med formfett (lettere å få de av i etterkant), fordel fire klatter utover og stek i ovnen på 175 grader i 10-12 min – sjekk dem jevnlig og ta dem gjerne ut når du ser at kantene er ferdigstekt og midten er myk
125 g kokesjokolade125 g romtemperert smør50 g sukker75 g brunt sukker2 ts vaniljesukker1 egg150 g hvetemel30 g kakao1 ts natron1/4 ts salt100 g hakket mørk sjokolade100 g hakket hvit sjokolade50 g biter av melkesjokolade (melkeknapper) Smelt først kokesjokolade over vannbad, men ikke la det bli for varmt
8 herlige små kaker4 ss myk margarin55 g sukker1 stort egg85 g hvetemel1 ts bakepulver1 ss kakaopulver55 g kokesjokolademelis til pyntSett ovnen på 190 grader Ha i margarin, sukker, egg, mel, bakepulver og kakaopulver i en stor boller og visp det sammen med håndmikser til det så vidt er jevnt. Bryt sjokoladen i åtte like store firkanter og legg en bit på hverFordel resten av kakedeigen over og stek dem i 20 minutter La kaken hvile i 2-3 minutter før de serveres varme, drysset med siktet melis og kanskje litt vaniljeis til. 4 ss myk margarin. 2-3 minutter før de serveres varme, drysset med siktet melis og kanskje litt vaniljeis til
Pisk mykt smør sammen medmykt peanøttsmør, vaniljeekstrakt og melis. Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
stevia med sjokoladesmak. I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.